Ilandra

Ilandra
www.aussieactionskennel.se instagram: aussie_actions_ jenny

onsdag 15 augusti 2018

Glädjen är total ❤️

Krister tog emot oss imorse tillsammans med sin underbara personal. De tyckte mycket om Gizmos mentalitet som de uppmärksammade på en gång. Gizmo var sitt vanliga jag trots smärtan 😍 Krister såg lite bekymrat på Gizmo när vi kom in och vi behövde knappt vänta alls innan Gizmo fått lugnande inför röntgen. Apparaten var väldigt avancerad och detaljerad. Krister kunde glädjande säga att det med stor sannolikhet var ligamenten och inte senan som behövde åtgärdas! Men han skulle veta mer efter operationen. Vi lämnar Gizmo med hopp, vi ska återkomma efter två timmar.

Väl tillbaka får vi veta att allt har gått bra och Krister tror på att Gizmo blir fullt återställd! Alltså, det tog ett tag att förstå... Häromdagen fick jag välja mellan steloperation eller egen läkning upp till ett år. Det kommer att ta 3 månader att återhämta sig från den här operationen med förväntat gott resultat! Dock finns det ett orosmoment kvar och det är tån som Gizmo bröt ifjol på samma tass som inte behövde åtgärdas enligt förra veterinären. Men Krister fann flera lösa fragment som kan orsaka smärta och/eller artros. Vi ska kolla på den igen vid återbesök om tre månader, det gick inte att fixa den samtidigt då de två skadorna behöver läkas på olika sätt. Men sammanlagt blir det en läktid på fyra månader och då är min guldkelpie helrenoverad! 😍😍😍 Jag är så glad för den här operationen, med stor sannolikhet kommer Slickobert att kunna springa fritt igen och vara en aktiv kelpie 😍 Vem vet, vi kanske tävlar SM 2019, så länge vi sköter rehabiliteringen 😊 Men fokusen ligger på att Gizmo ska få tillbaka sitt rörliga liv, det är det viktigaste! Tur jag har Marie att stötta mig på och vi kan ringa Krister när som helst. Vi ska fixa detta!
Vill också tillägga, innan ni gör en steloperation eller amputerar, kontakta Krister först. Kan varmt rekommendera honom och hans härliga gäng 😍


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar